Samarbetspartners

Kontakta oss

Handelsplats Sverige AB

Handelsplats Sverige utvecklar nya websidor och e-handelslösningar för små och medelstora företag i Sverige och utomlands. Vi utbildar våra kunder, så de kan driva e-handel och marknadsföra sig digitalt - i helt egen regi. Under våren 2020 har vi utbildat 10 företagare i Nybro kommun. Funderar du på att starta webshop? Hör av dig! 

                                                                                            Kontakta ossDB Schenker - Vi älskar logistik!

Från Japan i öst till Chile i sydväst och överallt däremellan. Från små kretskort till enorma fartygsdelar. Vi på DB Schenker i Sverige transporterar det mesta du kan tänka dig över hela världen. 


Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. 

Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Nybro Transport AB - Ett dynamiskt transportföretag med miljöansvar!

Nybro Transport är ett transportföretag som bedriver fjärr- och distributionstrafik. I dag äger Nybro Transport 65 fordon, har ett 100-tal medarbetare och en omsättning på cirka 90 miljoner. Våra fordon kör sammanlagt cirka 500 000 mil per år – i Småland, Skåne och Västergötland.

Liljas Bil – Bilservice och bilförsäljning – din bilförsäljare i Nybro!

Står du inför valet av vilken bil du ska köpa? Att köpa en ny bil är ett stort och viktigt beslut. Som din bilförsäljare med en lång erfarenhet inom bilar, bilförsäljning och bilservice så hjälper vi dig att hitta en bil som passar just dig och din körning. Kom in till vår anläggning i Nybro så hjälper vi dig att hitta rätt bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.

Nybro Företagsgrupp/Nybro Handel!

Som ett led i att stötta företagare i vår kommun i en svår tid, vill vi på Nybro Företagsgrupp och Nybro Handel bjuda in fler att vara en del av vår gemenskap. Nybro Företagsgrupp har funnits sedan 1986 och vi skapar nätverksmöjligheter, utbildningar, evenemang och kan hjälpa enskilda företagare med skrivelser eller annat. Välkommen in i gruppen 2021!

Nybro Kommun!

För oss i Nybro kommun betyder trygghet: närhet, en känsla av säkerhet och att vara sedd. När vi är trygga känner vi ett inre välbefinnande. Nybro kommun växer när människor känner trygghet och får möjlighet till framgång. Om det finns trygghet mår vi bra.